Monday, March 15, 2010

Jotku pissapäät kuvittelevat että rajattomasta maahanmuutosta seuraa onni ja autuus unohtaen että jotku senkin hölmöyden maksavat

Rajaton maahanmuutto ja islam uuden ajan stalinismin urkujen poljentaa sille loppu vaikka kirveellä otsikkoon lyöden kuten jo Lalli meille opetti

Jotku pissapäät kuvittelevat että rajattomasta maahanmuutosta seuraa onni ja autuus unohtaen että jotku senkin hölmöyden maksavat. Ei ne somalin ja neekerin uudet lastenvaunut mistää pohjattomasta laarista tule


Kansakunnallinen tiedote: Kansallismielinen Seppo Lehto sinun ja lastesi turvaksi nyt ja tulevaisuudessa.

Seppo Lehto: Varma valinta päättämään ja tekemään lopun monikulttuuriuskonnosta ja kommunistitausta omaavien huuhaa vihertävien ja punertavien apurahastasitaustaisten apinaorkesterista.

Tukekaa Seppo Lehtoa - Seppo Lehto tarvitsee tukeanne juuri nyt eri tavoin valtion vainon kohteena 2 v 4 kk ehdotonta vankeutta kritiikistään - Oikeusvaltio on vitsi.


--------
Talteen otettu Seppo Lehdon kansallismielinen blogi syksyltä 2008:



Syksyn 2008 kunnallisvaalien ennakkoäänestys alkaa! - Varma valinta Seppo Lehto pro Suomi

Muistakaa äänestysvalinnoissanne suosia kansallismielisiä kuten Seppo Lehtoa. Äänestäessänne Seppo Lehtoa takaatte muutosturvaa itsellenne maahanmuuttoa suosivien painetta kohtaan.

Yhdenvertaisuutemme http://yhdenvertaisuudesta.blogspot.com murenee hetki hetkeltä maahanmuuton disinfon ja suoranaisten valheiden murentaessa perusoikeuksiamme eri elämänalueilla niin asumisen kuin oikeusturvamme osalta esim. ohessa miten suomalaiselle voi käydä kun "positiiviselle syrjinnälle" eli suomalaisvainojen sallimiselle annetaan pikkusormi: http://neekeroinnin-uhri.blogspot.com




http://kunnallisvaaliehdokas.blogspot.com

Lähettäkää tämä blogi http://kansallismielinen-suomi.blogspot.com/ tuttavillenne



Suomi suomalaisille terveisin Seppo Lehto Tampere oma lista
-----------------------------------------
Monty Python logiikka viranomaisten "objektiivisten" aivoitusten takana?

Sisäministeriö hakee syitä ja seurauksia nurinpäin
Voisiko sisäministeriön farisealaiset katsoa mallia miten on menty metsään muualla ja siellä muualla todella pyritään jo rajoittamaan maahanmuuttoa.

Syitä ja seurauksia ei saa sekoittaa, kuten tuntuu olevan tapana

Seppo Lehto 12.10.2008 Tampere


Viite:
-------
http://www.hs.fi/kotimaa/artikkeli/Sis%C3%A4inen+turvapaketti+uuteen+harkintaan+Kauhajoen+vuoksi/1135240180406

Sisäinen turvapaketti uuteen harkintaan Kauhajoen vuoksi

Julkaistu HS:ssa: 12.10.2008 klo 11:38

Kauhajoen ampumatragedia on saanut hallituksen harkitsemaan uudelleen sisäisen turvallisuuden ohjelmaa, joka hyväksyttiin toukokuussa. Tarkoitus on paneutua muun muassa syrjäytymiseen, viharikoksiin ja netin valvontaan.
Sisäisen turvallisuuden ministeriryhmä pitää ylimääräisen kokouksen marraskuun alussa. Sitä ennen kerätään nopeasti tietoa esimerkiksi lapsiin kohdistuvasta väkivallasta.
Sisäisen turvallisuuden ohjelma lupasi jo keväällä poliisille lisää voimavaroja netin valvontaan. Esimerkiksi rasistisiin kirjoituksiin oli määrä paneutua syvällisemmin vasta ensi vuonna, mutta tapaus Kauhajoki nopeutti keskustelua.
llmoitusaktiivisuuden kohentamiseksi valmistellaan sähköistä, keskitettyä vihjejärjestelmää. Kuka tahansa voisi helposti ilmoittaa poliisille "epäillyistä tai todetuista verkkoon kohdistuvista uhista, verkkoa hyväksikäyttävistä rikoksista tai muusta epäilyttävästä materiaalista".
Keskustele aiheesta
----------------------
Seppo Lehdon Kansalliselle Kivääriyhdistykselle uusisuomi.fi palstalla antamansa vastaukset:
------------------

Kunnallisvaaliehdokas Seppo Lehdon vastaukset Kansalliselle Kivääriyhdistykselle aseharrastusmahdollisuuksien parantamiseksi Tampereella

Tamperelaisen Seppo Lehdon vastaukset NRA Kansalliselle Kivääriyhdistys r.y:lle
KUNNALLISVAALIT 2008 NRA Kansallinen Kivääriyhdistys ry haluaa esittää muutaman, meille tärkeän kysymyksen kunnallisvaaliehdokkaille. Tulemme julkaisemaan sivuillamme tietoja ehdokkaiden vastauksista. Pyydämme lähettämään vastaukset numeroituihin kysymyksiin osoitteeseen vaalit2008@nra.fi
Lähde: http://www.nra.fi/arkisto/Kunnallisvaalit2008.html
1) Ehdokkaan nimi: Seppo Lehto http://kunnallisvaaliehdokas.blogspot.com
2) Puolue: Tamperelainen sitoutumaton: Oma lista 637
3) Kunta: Tampere
4) Mistä asioista yhteiskunta voi tinkiä nuorten mielenterveyden parantamiseksi?
Vastaus: Maahanmuuttajien vastaanotosta luovuttava islamilaisista ja Mustan Afrikan valtioista, samoin kuntien ei pidä maksaa islamin opetusta kouluissa. Kaavoituksen ja teidenylläpidosta vastaavien yhteistoimintaa pitää tehostaa niin ettei katuverkkomme ole suurta osaa vuodesta revittynä auki ja heti perään jonkun toisen toimin. Säästöjä on saatavissa järkeistämisillä ja yhteistyöllä.
5) Mitä mieltä olette varusmiespalveluksen keskeyttämisten suuresta määrästä?
Vastaus: Olemme siinä tilanteessa, että parempi katsoa peiliin jos varusmieskoulutus ei ole parantuntunut simputtamisen vuosisataisen perintönsä riisuen ja siitä mitä se on ollut, niin ei ole ihme jos joku sen keskeyttää joko järkensä, terveytensä, tai mielenterveytensä säilyttääkseen. Omana aikanani korpraalin jämiä annettiin mm. Ruotsista tulleelle piip-taholle, joka peruskoulutuksen aikana sananmukaisesti pesi lattiaa yhdessä toisen tupalaisen kanssa heikkoverisellä suomalaispojalla. Kun asiaan puutuin niin sain päällekarkaus- ja tappouhkailuja. Samoin AuK:ssa puukolla riehunut sai jäädä kouluttajaksi Parolannummella, mutta RUK:iin tiensä katkesi. Esimerkkejä on pilvin pimein varmaan itse kultakin millä tasolla on suomalaisten varusmieskoulutus. Joten ihme on ettei keskeyttämisprosentti ole ollut suurempi kun ajattelee millä pohjalla ko. koulutus lepää.
6) Miten suhtaudutte monien perheiden rikkonaisuuteen ja pahoinvointiin nyky-yhteiskunnan suorituspaineiden alla?
Monien perheiden rikkonaisuus on olosuhteiden pakko. Työtön on monasti rasite puolisolleen ja muulle perheelleen ja pelkkä elättivaris. Siksi monet joutuvat jopa pakkoeroamaan. Siinä on kierre muulle kielteiselle kehitykselle valmis.
7) Mitä mieltä olette vanhusten terveydenhuollon turvaamisesta sellaiseksi, että vanhukselle taattaisiin mahdollisuus asua kotona mahdollisimman pitkään?
Ehdottomasti niin se pitäisi olla.
8) Mitä mieltä olette maankäyttöasioissa ampumaratojen kaavoituksesta?
Kaavoituksella pitäisi taata ampumaurheilulle suotuisat tilat ja ison pinta-alan omaavissa kunnissa useampi ampumarata ulkotiloissa. Ympäristövaikutus ei voine olla kovin paha verrattuna esim. hirvien taimikoille tekemiin.
Jokaisessa isommassa kunnassa pitäisi olla vähintään pari ampurataa ulkotiloissa. Ulkona ruutikaasujen haihtuminen on nopeampaa. Tuppaa sisätiloissa ahdistamaan keuhkoja.
9) Mitä mieltä olette metsästyksestä kotikuntanne alueella?
Eipä siitä paljon tietoa saa. Hyvä olisi että paremmin infoa saisi mahdollisuudesta osallistua. Ampuma-aseluvista päättäjät toimivat monasti poliittisen sokeuden sumentamina aivan samoin, kuin kansallisten tunnustemme mm. hakaristin. Sumeus erityistä kun asialistalla ympärileikkaukset ja ko. ihmisoikeusrikokseen liittyvä ns. uskonto.
10) Mitä mieltä olette yksityishenkilöiden toimista tallentaa sota- ja asehistoriallisia esineitä jälkipolville, omakustanteisena toimintana?
Asehistoriallisten aseiden tallentaminen ja asehistoriallinen toiminta on vähintään yhtä tärkeää, kuin muunkin historian ja suomalaisuuden tallentaminen ja vaaliminen sekä elvyttäminen mm. suomenhevosen ja suomenkarjan kohdalla. Suomessa pitäisi pyrkiä sveitsiläistyyliseen ja ennen Suomessakin suojeluskuntien tapaan vaalittuun mm. armeijan aseiden hajasijoituksesta jokaisen reserviläisen kaappiin. Samoin pitäisi ottaa mallia USA:n metsästyslaeista joissa sallitaan mm. peuranmetsästys ”järeillä” 9mm/38kb, 957 käsiaseilla.
En hyväksy vastuuntuntoisten aseharrastajien ja metsästäjien syyllistämistä satunnaisten psykojen toiminnasta. Ko. teot oltaisiin tehty todennäköisesti Myyrman tapaan laukkupommilla tmv:lla ja vielä tehokkaammin kuin jollain nyt käytetyillä rottapyssyillä eli tarkkuusammunnassa käytetyllä pienikaliberisella 22 kb:lla.
Liikenteessä kuolee jopa perhekuntia vuosittain useita, eikä liikenteen määrää pyritä vähentämään vaan parantamaan useammilla kaistoilla ja rakentamalla lisää moottoriteitä. Hirvikolarien takia ei myöskään ole maamme hirvikantaa pyyhkäisty pois luonnosta. Joten totuus voittakoon pelkoa kylvävien sirppi-ja vasara-lumouksessa elävien ns. rauhanpuolustajien ymv:ien disinfon sijaan.
Ampumaurheilua pitää tukea kaavoituksen, ympäristörakentamisen ja verotuksen keinoin niin että se on yhtä luontevaa kuin jalkapallo- tai tennisharjoituksiin kulku. Rakentamisessa on huomioitava riittävät suojaetäisyydet ampumaradoiille päin. Vapaa-aika ja urheilumuotona ampumaurheilusta on omasta nuoruudestani jäänyt kultaiset muistot.
Kiitos vastauksestanne!
NRA Kansallinen Kivääriyhdistys ry
——–
http://kunnallisvaaliehdokas.blogspot.com
Seppo Lehto oma lista Tampere
Pro suojeluskunta-malli kansallisen puolustuksemme rungoksi ja pikainen Nato-jäsenyys turvatakuuksemme pelolla hallintamme sijaan

Suuri eurooppalainen ajattelija Jörg Haider on kuollut suureksi suruksemme - Kansallinen suruliputus Suomeen ja virallinen delegaatio Jörg Haiderin hautajaisiin Suomesta

Itävaltalainen suuri eurooppalainen innoittaja, toimija ja ajattelija Jörg Haider on kuollut suureksi suruksemme - Ajattevat ihmiset surevat
-
Kansallinen suruliputus Suomeen ja virallinen delegaatio Jörg Haiderin hautajaisiin Suomesta, sekä surupostimerkki Jörg Haiderin poismenon muistoa kunnioittamaan niin Suomessa kuin muissakin maissa
11.10.2008 havaitsin netissä klo 16:10 uutisen Jörg Haider on kuollut
Suuri on surumme, tiedämmehän että ilman Haiderin Vapauspuolueen aiempaa voittoa olisimme vieläkin taantumuksen varjossa, ilman toivoa. Haider osoitti että meillä on vielä toivoa.
Järkytys ja mielipaha oksettava olo kun suuri eurooppalainen ajattelija on poistunutkeskuudestamme.
Osanottoni suomalaisena itävaltalaisille ja Jörg Haiderin omaisille ja ystäville
Seppo Lehto Tampere Suomi Finnland

Katsoin nettihaulla lähimmän uutisen aiheesta ja tuntemukset kuvastavat omianikin:
”Kuin aurinko olisi pudonnut taivaalta”

Tamperelaisen Seppo Lehdon vaaliaikatauluja ja valokuvia vaalikopilta Keskustorilta 8.10.2008 - Annan aikaani viikonloppuna lapsille, joten arvoisa äänestäjä ohessa aikataulutustani

Tamperelaisen Seppo Lehdon vaaliaikatauluja toistaiseksi siltäosin kuin se on mahdollista sekä julkista herättelevää ja kyseenalaistavaa kuvamateriaalia vaalikopilta 8.10.2008 jolloin Keskustorin vaalikopit tulivat käyttöön
http://seppo-lehto-kunnallisva…pot.com/
Annan aikaani viikonloppuna lapsille, ainakin yritän. Arvoisa äänestäjä ohessa ja ylläolevassa blogissa aikataulutustani ensimmäisen Keskustoripäivän valokuvien kera missä esiintyy myös tampereen poliisi, joka yritti keskeyttää vaalimainontaani vaalikopilla.
http://seppo-lehto-kunnallisva…ot.com/
Arkisin pyrin olemaan pääsääntöisesti iltapäivisin n. klo 15-17:30 paikalla. Paitsi keskiviikkoisin jolloin pyrin auttamaan nuorinta tytärtä harmonikkansa kuljetuksessa soittotunnilleen ( toinen tytär samalla kerralla teoriatunnilleen) Keskiviikkoisin pyrin piipahtamaan jossain välissä esim. klo 14-16 vaalikopilla.
Ensi maanantaina 13.10.2008 on Tampereen Sampolassa klo 18-20 Tamperelainen-lehden Jari Niemelän vetämä vaalipaneeli. Pyrin olemaan paikalla joko panelistina tai yleisönä, sillä Jari Niemelän vastaus on aiheeseen vielä saamatta.
Pyrin tulemaan toki jopa tiettynä ajankohtana tarkalleen jos niin sovitaan. Koska en saa palkkaa miltään puoluekoneistolta tmv:lta organisaatiolta Keskustorilla oleilusta ja elämään mahtuu ja pitääkin mahtua muutakin niin siksi näin.
Vastauksena niille lukuisille jotka ovat ihmetelleet kasvokkain tai sähköpostitse: En edusta Adolf Hitleriä, enkä Stalinia, hehän olivat parhaimpia yhteistyökumppaneita (kamrad/tavarits mm. Rapallon sopimus, Molotov-Rippentrop-sopimus) aikanaan 1933- 1941 keskenään ennen pientä julkiriitaansa, jota myös maailmansodaksi sanotaan.
Fennomaanina, en svekomaanina esiinnyn, vaikka tunnukseni onkin tunnettu mm. svekomaanifennomaani von Rosenin kuuluisa ilmavoimien hakaristi, joka eri muodoissaan on laajalti valtiollisessa ja muussa kulttuurisessa käytössä.

Seppo Lehto oma lista Tampere



-------------------------------------------

-----------





---------------------------