Monday, January 9, 2023

Kansanedustajaehdokas Tampere Pirkanmaa Lehto Seppo: Työn teko kannattavaksi suomalaisille Suomessa. Ei ole järkeä tappaa ihmisten työhaluja liian suurella verotuksella ja ulosotolla eli ulosottomiesten elatuksella, missä velat eivät lyhene, missä kupataan vain korkoa koron päälle, ilman että pääomat lyhenevät. Siksi 3 vuoden nopeutettu velka-akordi vakuudettomille ulosotoille



Eduskuntavaalien ykkösteemat ovat aina toistaiseksi:
 
1) Työn verotus ystävällisemmäksi, kannustavammaksi 

2) Maanpuolustus Nato-jäsenyyden vahvistumisen ja liittoumien myötä https://Nato-jasenyys.blogspot.com

Kansanedustajaehdokas Tampere Pirkanmaa Lehto Seppo eduskuntaan huippuosaaja vailla vertaa 9.1.2023 kuva1

3) Suomalaisten perusoikeudet USA:n 3 vuoden velka-akordiin ja siinä yhteydessä kaikkien pikavippitahojen julistaminen rikollisjärjestöiksi, joiden varat takavarikoitava kuten huumerahatkin.


Kansanedustajaehdokas Tampere Pirkanmaa Lehto Seppo eduskuntaan huippuosaaja vailla vertaa 9.1.2023 kuva2
https://Lehto-Seppo-eduskuntaan.blogspot.com





Työn teko kannattavaksi suomalaisille Suomessa. Ei ole järkeä tappaa ihmisten työhaluja liian suurella verotuksella ja ulosotolla eli ulosottomiesten elatuksella, missä velat eivät lyhene, missä kupataan vain korkoa koron päälle, ilman että pääomat lyhenevät. Siksi 3 vuoden nopeutettu velka-akordi vakuudettomille ulosotoille.

1:nä kaikille päihteille hintojen tuplaaminen joka vuosi kunnes ei ole enää jälleenmyyjiä kannattavasti, sekä samat tavoitteet kuin Uudessa Seelannissa: Tupakan ymv myyntikielto ja rinnastaminen huumausaineeksi.

Syödään kotimaista ruokaa muuallakin kuin Tampereen yliopistolla?

Kansanedustajaehdokas Tampere Pirkanmaa Lehto Seppo eduskuntaan huippuosaaja vailla vertaa 9.1.2023 ruokailuhetki Tampereen yliopistolla Juvenes ruokalassa ;)



Kansallismielinen kansanedustajaehdokas Tampere Pirkanmaa
Huk Seppo Lehto monella kielellä monella mielellä ;)

--------------------------
------------------------------