Sunday, October 2, 2022

Työn teko kannattavaksi suomalaisille Suomessa. Ei ole järkeä tappaa ihmisten työhaluja liian suurella verotuksella ja ulosotolla eli ulosottomiesten elatuksella, missä velat eivät lyhene missä kupataan vain korkoa koron päälle, ilman että pääomat lyhenevät. Siksi 3 vuoden nopeutettu velka-akordi vakuudettomille ulosotoille

Puhetta eduskuntavaalien 2023 alla; Seppo Lehto eduskuntavaaliehdokas Tampereelta ;) Yhteistyö on voimaa: Tamperelainen historioitsija moniosaaja Seppo Lehto isänmaan asialla eduskuntaehdokas Pirkanmaa 2023 Googlaa ko asiat, kiitos. 

Tampere päivien juhlintaa 2.10.2022 Eduskuntavaaliehdokas Seppo Lehto Pirkanmaa maa-artisokkien parissa
https://Seppo-Lehto-eduskuntavaaliehdokas.blogspot.com



Ukrainalle nopeutettu Nato-jäsenyys heti Suomen ja Ruotsin natojäsenyyden jälkeen.
Kansallismielinen eduskuntavaaliehdokas Seppo Lehto: Irti Alkon monolista ymv:sta, samoin ulosottolainsäädäntöön mallia USA:n 3 vuoden velka-akordista, ulosoton suojaosuus 50€ / vrk / kk:ssa.

Ukraine is defending Europe against Russian warcriminal imperialism




Työn teko kannattavaksi suomalaisille Suomessa. Ei ole järkeä tappaa ihmisten työhaluja liian suurella verotuksella ja ulosotolla eli ulosottomiesten elatuksella, missä velat eivät lyhene missä kupataan vain korkoa koron päälle, ilman että pääomat lyhenevät. Siksi 3 vuoden nopeutettu velka-akordi vakuudettomille ulosotoille.

Kansallismielinen soihtu Seppo Lehto eduskuntaan edistämään mielekkäämpää tulevaisuutta Suomessa suomalaisena.

Ukrainan, EU:n, Naton ja Suomen aseteollisuus pitää kytkeä 1:1:een Ukrainan miehityksen lopettamiseksi.
------------------
---------------------------------

No comments:

Post a Comment